top of page

Wil u toch een Diamond Painting dat meer persoonlijk is? Dan kan bij Flitzz Diamond Painting.

 

Als u ons een foto verstuurd van een leuke vakantie, feestje, gezinsfoto, of een foto van uw hond of kat maken wij er een super mooie Flitzz Diamond Painting van. Flitzz Diamond Painting gaat er voor zorgen dat u een hele mooie Diamond Painting krijgt met een fantastisch eindresultaat om met veel trots in uw woonkamer of kantoor op te hangen. 

Een Flitzz Diamond Painting van een eigen foto is een heel leuk idee als verjaardagscadeau of voor in de vakantie dagen als u en uw familie lekker thuis of op een vakantieadres zit.

Als u het formulier verstuurd met uw foto en bij "andere informatie" uw gewenste formaat invult,  geven wij u binnen 3 werkdagen dagen een offerte met een preview. Na goedkeuring en betaling zorgen wij dat u uw Custom Flitzz Diamond Painting binnen 5 werkdagen in huis heeft.

Het minimale formaat dat u kunt bestellen is 40 x 40 cm. Kleinere formaten worden door ons niet geproduceerd. Let op: wij maken geen custom paintings van personen in kleur. Dit kan alleen in zwart/wit of sepia.

Upload hier uw foto in het formulier.

9C78477B-764A-4A23-9D32-25600702C2A0.jpeg
IMG_3738.JPG.jpg
Flitzz Eigen Foto Formulier
Upload Uw Foto

Het kost € 6,00 om het process te starten.

 

Het kost veel tijd om een preview te maken. De € 6,00 wordt gebruikt als borg.

Eerst maken wij een preview voor u om te kijken hoe het er uit zou zien. Als u tevreden bent kunt u uw bestelling plaatsen en halen wij € 6,00 van de prijs af.

Bedankt voor uw aanvraag.

bottom of page